Zákaznická podpora (Po - Pá: 8:00 - 16:00): +420 733 641 461

Košík je prázdný

Zpracování a ochrana osobních údajů

Kupující v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů v platném znění, souhlasí se zpracováním svých osobních údajů, poskytnutých provozovateli společnosti FLOMAT s.r.o., se sídlem Zlepšovatelů 857/15, 700 30 Ostrava - Hrabůvka, identifikační číslo: 05939585 k marketingovým účelům tj. např. k nabízení obchodu a služeb, dopravcům za účelem doruční zásilky (např. Česká pošta, s.p., PPL CZ s.r.o., Uloženka s.r.o. apod.), provozovatelům portálů zpracovávajíc hodnocení průběhu objednávky (např. Heureka Shopping s.r.o., Seznam.cz, a.s. apod.) a to až do písemného odvolání tohoto souhlasu.

Kupující dále potvrzuje, že byl provozovatelem, coby správcem osobních údajů, informován o všech právech vyplývajících ze zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění tj. zejména o tom, že poskytnutí těchto údajů je dobrovolné, že má právo přístupu k nim, jakož i o dalších právech vyplývajících z tohoto zákona. Kupující bere na vědomí, že tento souhlas může kdykoliv odvolat.

Vaše informace jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Společnost FLOMAT s.r.o. je registrovaným správcem osobních údajů. Vaše osobní údaje jsou plně zabezpečeny proti zneužití.

Doprava a platba

+420 733 641 461

Copyright © 2017-2017 FLOMAT s.r.o., všechna práva vyhrazena. Kopírování jakéhokoliv obsahu bez souhlasu autora stránek zakázáno. Mapa stránek.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.